"Mega in elektro!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Verlichting

Verlichting bij MegaElektro.nl

Niet onbelangrijk in een woning is verlichting. Verlichting is praktische, maar het soort verlichting en het uiterlijk van de lamp kan kan ook bepalend zijn voor uw woning. Welke verlichting schaft u aan?

Verlichting online kopen

De kamer van uw woning, waar u verlichting wilt hebben, is vaak bepalend voor het soort verlichting die u zoekt. In een woonkamer, toilet, slaapkamer en hal wordt er vaak gekozen voor een plafonniere.

Als het gaat om boerderijen, werkkamers en kantoorruimtes wordt er vaak gekozen voor TL buizen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor t4 en t5 TL buizen van bijvoorbeeld Philips. De verschillende TL buizen hebben verschillende wattages. Dient u hier armaturen bij aan te schaffen, dan hebben wij die ook voor u.

Feestverlichting

Verlichting voor feesten komt vaak neer op lichtslangen. Deze verlichting, ook wel tuinverlichting genoemd,  geeft sfeer en gezelligheid tijdens een feestje in een schuur, tent, tuin of boot. U kunt kiezen voor kleuren zoals rood, groen, blauw en geel, maar ook helder en warm wit. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor lichtslang accessoires.

Mocht u in de bouw of in uw werkplaats verlichting nodig hebben, dan bent u bij ons op het juiste adres voor een bouw- en/of werklamp.

LED verlichting

LED verlichting is populair tegenwoordig. Dit heeft te maken met dat LED gloeilampen minder energie gebruiken dan een gloeilamp, spaarlamp of TL-Lamp. Echter, LED lampen  Mega Elektro heeft een breed assortiment in LED verlichting. Buislampen, 12 volt zwakstroom, LED AR111, G9, Globe, GU10, GX-53, Kaars, Kogel, Par, Philinea, Reflector, Staaflampen etc.


Niet alleen het doel van uw verlichting is van belang om een keuze te maken wat u aanschaft, ook de soort lamp die u gebruikt, mocht u bijvoorbeeld voor een plafonniere kiezen. Wij kunnen u allerlei lampen leveren. Kogellampen, gloeilampen, koelkastlamp, naaimachine lamp, ovenlamp, wasemkap lamp, kaarslampen en noem maar op. Staat uw gewenste lamp niet tussen ons aanbod? Doe dan een belletje of stuur ons een e-mail. Wij kunnen vast iets voor u betekenen.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van apar...

>> Lees meer

Over MegaElektro.nl

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van aparatuur. Zo kunt u denken aan binnenverlichting en buitenverlichting, maar ook bouwlampen en werklampen. Ook kunt u denken aan CEE materiaal, Antenne materiaal, blindplaten en plafondplaten en leidinglijsten.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een familiebedrijf...

Meer over megaelektro.nl