Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

TL BUIZEN GOED METEN met pin of zonder pin!!

Buitenverlichting

Buitenverlichting MegaElektro

Wanneer de dagen donkerder worden en u na uw werkdag in het donker thuiskomt is buitenverlichting handig. Bij uw voordeur, in uw tuin, bij uw terras. Buitenverlichting, ook wel tuinlamp genoemd, geeft sfeer en een veilig gevoel.

Type buitenverlichting

Elke type huis en elk type tuin past bij een bepaalde type verlichting. In de buitenverlichting maken we dan ook onderscheid tussen modern en klassiek. U heeft dan keuze in een strak design of een lamp met klassieke elementen.

Buitenverlichting plaatsen 

Buitenverlichting kan op verschillende plekken gevestigd worden. U kunt kiezen voor een lamp aan de muur, een lamp aan het plafond of op de grond. Wanneer uw tuin grenst aan een buitenmuur kan het erg mooi staan om op deze buitenmuur uw buitenlamp te plaatsen. Heeft u buiten een overkapping, dan staat het mooi en huiselijk om daar een hanglamp te plaatsen. Heeft u een oprit voor uw huis of een tuinpad? Dan kan sokkelverlichting heel mooi zijn. Deze lampen zet u naast het pad. Zo loopt, fietst of rijdt u hier veilig overheen. En het staat ook nog eens mooi. Ook kunt u hier een vloerlamp voor gebruiken.