"Mega in elektro!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Buitenverlichting

Buitenverlichting MegaElektro

Wanneer de dagen donkerder worden en u na uw werkdag in het donker thuiskomt is buitenverlichting handig. Bij uw voordeur, in uw tuin, bij uw terras. Buitenverlichting, ook wel tuinlamp genoemd, geeft sfeer en een veilig gevoel.

Type buitenverlichting

Elke type huis en elk type tuin past bij een bepaalde type verlichting. In de buitenverlichting maken we dan ook onderscheid tussen modern en klassiek. U heeft dan keuze in een strak design of een lamp met klassieke elementen.

Buitenverlichting plaatsen 

Buitenverlichting kan op verschillende plekken gevestigd worden. U kunt kiezen voor een lamp aan de muur, een lamp aan het plafond of op de grond. Wanneer uw tuin grenst aan een buitenmuur kan het erg mooi staan om op deze buitenmuur uw buitenlamp te plaatsen. Heeft u buiten een overkapping, dan staat het mooi en huiselijk om daar een hanglamp te plaatsen. Heeft u een oprit voor uw huis of een tuinpad? Dan kan sokkelverlichting heel mooi zijn. Deze lampen zet u naast het pad. Zo loopt, fietst of rijdt u hier veilig overheen. En het staat ook nog eens mooi. Ook kunt u hier een vloerlamp voor gebruiken.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van apar...

>> Lees meer

Over MegaElektro.nl

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van aparatuur. Zo kunt u denken aan binnenverlichting en buitenverlichting, maar ook bouwlampen en werklampen. Ook kunt u denken aan CEE materiaal, Antenne materiaal, blindplaten en plafondplaten en leidinglijsten.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een familiebedrijf...

Meer over megaelektro.nl