"Mega in elektro!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Deurbel Klik Aan Klik Uit

Met de draadloze deurbellen van KlikAanKlikUit bent u er zeker van dat u overal in huis de melodie van de bel kunt horen, aangezien u de draadloze deurbel eenvoudig in ieder stopcontact kunt plaatsen of eenvoudig mee kunt nemen (batterijversie). U kunt een draadloze deurbel af laten gaan dankzij een of meerdere draadloze zenders van KlikAanKlikUit. Zo zijn er deurbelsets beschikbaar met een draadloze drukknop, waardoor u de bel af kunt laten gaan met de draadloze drukknop. U kunt echter ook een gewenste melodie af laten gaan middels een bewegingsmelder of wanneer er een deur/raam wordt geopend. Ook is er een set beschikbaar met een drukknopzender waardoor met een bestaande drukknop de gewenste melodie kunt laten afspelen. 

Aangezien u voor elke zender een aparte/eigen melodie kunt instellen hoort u precies of iemand op de drukknop drukt, er beweging wordt gedetecteerd of wanneer een deur/raam wordt geopend. Als u de bel in een ander stopcontact plaatst blijven de zenders verbonden met de deurbel-ontvanger, waardoor het erg eenvoudig wordt om de draadloze deurbel mee te nemen naar een andere ruimte. Om ook de deurbel in de tuin te horen (mits het niet vriest of regent) is de draadloze deurbel op batterijen een ideale optie.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van apar...

>> Lees meer

Over MegaElektro.nl

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van aparatuur. Zo kunt u denken aan binnenverlichting en buitenverlichting, maar ook bouwlampen en werklampen. Ook kunt u denken aan CEE materiaal, Antenne materiaal, blindplaten en plafondplaten en leidinglijsten.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een familiebedrijf...

Meer over megaelektro.nl