Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

TL BUIZEN GOED METEN met pin of zonder pin!!

Elektra

Bent u een elektricien, elektromonteur, heeft u een elektro bedrijf of wilt u simpelweg thuis alles in orde maken? Qua elektrotechniek kunt u bij ons terecht voor CEE materiaal, tafelcontactdozen, kabelhaspels, kabels en snoeren.

CEE-stekkers worden in Europa vrij universeel gebruikt voor elektrische vermogen-aansluitingen en zijn vaak ook gangbaar in de rest van de wereld. Vaak zijn dit driefasen toepassingen, maar er zijn ook andere uitvoeringen. Het type (wand) contactdoos en (contra) stekker is te herkennen aan de vorm en de kleur. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende stroomsterkten, namelijk 16A, 32A, 63A, 125A en zelfs nog meer. Ze kunnen 3-, 4- of 5-polig uitgevoerd worden. Over het algemeen zijn ze in 2 beschermingsklassen verkrijgbaar: IP44 en IP67. Ook hebben we een ruim assortiment CEE stekkers voor de camping gast.

Contactdozen

Ook vindt u bij ons contactdozen. Extra lange of met USB aansluiting, maar ook spatwaterdichte tafelcontactdozen. De tafelcontactdozen zijn verkrijgbaar met en zonder snoer.

Kablehaspels en kabelboxen

Tot slot vindt u hier kabelhaspels en kabelboxen. Deze zijn in verschillende lengten te verkrijgen. Vanaf 8 tot wel 40 meter. Sommige kabelboxen kunt u ook tegen de muur bevestigen. De kabelboxen en haspels  zijn voorzien van stopcontacten en thermische beveiliging. Bent u op zoek naar een kabelhaspel voor thuis of professioneel gebruik? Bij Megaelektro vindt u kabelhaspels voor vele verschillende toepassing. Al onze kabelhaspels zijn gecertificeerd en van hoge kwaliteit. U bestelt altijd een veilige kabelhaspel in onze webwinkel! Naast de kabelhaspels welke u vindt in onze webwinkel kunt u ook bij ons terecht voor kabelhaspels op maat. Neem hiervoor contact met ons op.