"Mega in elektro!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Schakelaars

De welbekende schakelaars zitten tussen de elektradraad en een schakeldraad. Een schakelaar is meestal een knop om een lamp of ander aparaat mee aan of uit te zetten. Wij leveren vele soorten schakelaars. Zo vindt u bij ons:

  • Inbouw drukschakelaars: Drukschakelaars worden gebruikt in industriële en technische processen. Als er een vooraf ingestelde druk wordt bereikt, dan opent of sluit de drukschakelaar een respectievelijk schakelcontact. Inbouw wil zeggen dat hierbij de elektradraden en inbouwdozen in de muur worden verwerkt. 
  • Inbouw trekschakelaars: Met een trekschakelaar schakelt u lampen aan of uit door het trekken aan een touwtje. Deze schakelaars vindt u meestal in een badkamer of toilet. 
  • Kastschakelaars: met een kastschakelaar schakelt u uw verlichting in zodra u de deur van uw kast opent. De verlichting wordt weer uitgeschakeld als u de deur sluit. 
  • Snoerschakelaars: een snoerschakelaar gebruikt u om verlichting of elektrische apparaten in huis in en uit te schakelen.
  • Tuimelwipdrukschakelaars en
  • Vloerschakelaars.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van apar...

>> Lees meer

Over MegaElektro.nl

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van aparatuur. Zo kunt u denken aan binnenverlichting en buitenverlichting, maar ook bouwlampen en werklampen. Ook kunt u denken aan CEE materiaal, Antenne materiaal, blindplaten en plafondplaten en leidinglijsten.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een familiebedrijf...

Meer over megaelektro.nl