Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

TL BUIZEN GOED METEN met pin of zonder pin!!

Bouwlamp en werklamp

Zoekt u een bouwlamp of een werklamp? Dan zit u hier goed. Of u nu een halogeen bouwlamp zoekt of een LED bouwlamp. Hier vindt u ze allemaal.

Wat is een bouwlamp of werklamp?

U kent het wel, u bent binnenhuis aan het klussen en al snel begint het donker te worden buiten. Binnen heeft u geen verlichting. Dat is niks aan! Het is handig om altijd een bouwlamp of werklamp in huis te hebben voor dit soort gevallen. Zo kunt u altijd veilig werken met goede verlichting. Een bouwlamp zorgt voor een felle en goede verlichting, zodat de bouwvakkers en klussers hun werk goed kunnen zien. Wij hebben een ruim assortiment bouwverlichting en werkverlichting. Van een statief bouwlamp tot een looplamp, uit voorraad leverbaar.

Soorten bouwlampen en werklampen bij MegaElektro.nl

De halogeen bouwlamp is zwart en wordt geleverd met een sensor. Deze lamp heeft 400Watt. De buitenlamp Alega is ook zwart, de kleur van het licht is helder. Deze lamp heeft ook 400Watt. Verder hebben we nog een buitenlamp Faedo. Als wandlamp of vloerlamp. Deze is verkrijgbaar in geel-zwart of zilver. De kleur van het licht is helder. Hierbij krijgt u 2 meter kabel en stekker. Deze heeft LED verlichting en 20Watt.  

Bestel een bouwlamp of werklamp online

U hoeft niet naar een gereedschapswinkel voor een bouwlamp of werklamp. Bestel hem online! Dat is makkelijk, snel en u hoeft de deur niet uit. Als u bij ons voor 15:00 uur besteld, leveren wij de volgende dag!