"Mega in elektro!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Bouwlamp en werklamp

Zoekt u een bouwlamp of een werklamp? Dan zit u hier goed. Of u nu een halogeen bouwlamp zoekt of een LED bouwlamp. Hier vindt u ze allemaal.

Wat is een bouwlamp of werklamp?

U kent het wel, u bent binnenhuis aan het klussen en al snel begint het donker te worden buiten. Binnen heeft u geen verlichting. Dat is niks aan! Het is handig om altijd een bouwlamp of werklamp in huis te hebben voor dit soort gevallen. Zo kunt u altijd veilig werken met goede verlichting. Een bouwlamp zorgt voor een felle en goede verlichting, zodat de bouwvakkers en klussers hun werk goed kunnen zien. Wij hebben een ruim assortiment bouwverlichting en werkverlichting. Van een statief bouwlamp tot een looplamp, uit voorraad leverbaar.

Soorten bouwlampen en werklampen bij MegaElektro.nl

De halogeen bouwlamp is zwart en wordt geleverd met een sensor. Deze lamp heeft 400Watt. De buitenlamp Alega is ook zwart, de kleur van het licht is helder. Deze lamp heeft ook 400Watt. Verder hebben we nog een buitenlamp Faedo. Als wandlamp of vloerlamp. Deze is verkrijgbaar in geel-zwart of zilver. De kleur van het licht is helder. Hierbij krijgt u 2 meter kabel en stekker. Deze heeft LED verlichting en 20Watt.  

Bestel een bouwlamp of werklamp online

U hoeft niet naar een gereedschapswinkel voor een bouwlamp of werklamp. Bestel hem online! Dat is makkelijk, snel en u hoeft de deur niet uit. Als u bij ons voor 15:00 uur besteld, leveren wij de volgende dag!

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van apar...

>> Lees meer

Over MegaElektro.nl

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van aparatuur. Zo kunt u denken aan binnenverlichting en buitenverlichting, maar ook bouwlampen en werklampen. Ook kunt u denken aan CEE materiaal, Antenne materiaal, blindplaten en plafondplaten en leidinglijsten.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een familiebedrijf...

Meer over megaelektro.nl