Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Oud hang- en sluitwerk

Oud hang- en sluitwerk wil zeggen, hang en sluitwerk met een antieke uitstraling. Natuurlijk is het hang- en sluitwerk niet écht oud. Hoewel dit ook kan, dan zou u op zoek kunnen gaan naar vintage hang- en sluitwerk. Wij verkopen hang- en sluitwerk die koperkleurig, matzwart, gesmeed, messing of bijvoorbeeld grijs zijn. Dit in combinatie met de manier waarop het beslag is afgewerkt, maakt dat het ?oud? lijkt. Lees hier onder het oud hang- en sluitwerk bij ons en hoe dit toepasbaar is.  Of klik direct door naar een aantal voorbeelden.

 

Koperkleurig     Antiek     Matzwart     Gesmeed     Messing     Grijs

  

Oud hang- en sluitwerk voor jaren 30 woningen

 

Antiek hang- en sluitwerk is zeer geschikt voor jaren 30 woningen. Heeft u een oude woning gekocht waarvan u de oude elementen wilt behouden en versterken? Onderschat dan niet de kracht van uw hang- en sluitwerk. Oftewel het deurbeslag. Vaak wordt het deurbeslag, raambeslag, etc. vergeten bij het inrichten van een woning. Dit is zonde. Deurkrukken en raamkrukken geven uw woning juist de sfeer die u zoekt.

 

Waarom antiek deurbeslag

Investeren in antiek deurbeslag kan vraagtekens met zich mee brengen, dat begrijpen wij. Maar onderschat het effect van een bepaalde stijl deurbeslag niet. U kunt een houten deur voorzien van zilverkleurig RVS deurbeslag, dat geeft een moderne uitstraling. Geeft u dezelfde deur een mat zwarte of goudkleurige deurkruk, dan geeft dit de deur een hele andere uitstraling, namelijk meer antiek.

 

Antiek hang- en sluitwerk voor moderne woningen

Kiest u er bewust voor om uw moderne woning een klassieke en antieke inrichting te geven? Dan komt ons aanbod in antiek deurbeslag ook goed van pas. In moderne nieuwbouwwoningen zien we vaak (crème) witte deuren. Met RVS deurkrukken. Vervang deze deurkrukken door messing of gesmeed deurbeslag en de eerste stap naar een antiek interieur is gezet.

 

Oud hang- en sluitwerk voor binnen

Antiek binnendeurbeslag gebruikt u binnenhuis. U gebruikt dit beslag voor uw binnendeuren en schuifdeuren. U vindt hier artikelen zoals antieke deurkrukken, deurgrepen, schuifdeur elementen, deurespagnoletten en knopkrukken.

Deurkrukken op rozet

Schuifdeurkommen

Deurgrepen

Deurkrukken op schild

Schuifdeursystemen

 

Oud hang- en sluitwerk voor buiten

Antiek buitendeurbeslag bevat alles wat u nodig heeft om ook buiten uw deuren te voorzien van een antieke greep. Wilt u zelfs uw brievenbus en huiscijfer laten aansluiten bij de rest van uw woning, dan kunt u ook daar antieke alternatieven in zoeken. We hebben wat voorbeelden uitgekozen en hier onder opgesomd. 

Deurklopper

Voordeur en achterdeur

Deurknoppen

 

Antieke meubelgrepen

Wat betreft de inrichting van uw woning hoeft u geen drastische veranderingen te doen. U kunt uw oude meubels een nieuw leven geven met antieke meubelgrepen.

Meubelknoppen

Meubelgrepen

Meubelsloten

 

Antiek raambeslag

Raambeslag is uiteraard voor uw ramen, om deze goed en veilig te kunnen sluiten. Hoewel men hier nooit veel aandacht aan besteed, kan een karakteristiek raam natuurlijk wel een eyecatcher worden, wanneer u er extra aandacht aan besteed in de vorm van raamsluitingen, raamkrukken of raampennen.

Raamsluitingen

Raamkrukken voor draaikiep 

Raampennen 

 

Is dit te veel informatie voor u en wilt u graag advies op maat. Twijfel dan niet om CONTACT op te nemen.