Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Handleiding De Wit baggerbeugel 9904

Handleiding De Wit baggerbeugel 9904

Wanneer u via onze website, 'De Wit Hand- en Tuingereedschap' een complete baggerbeugel wilt bestellen dient u meerdere artikelen te bestellen, die samen een baggerbeugel vormen:


  1. De baggerbeugel zelf: artikel 9904
  2. Een los net: artikel 9952
  3. Losse steel voor een baggerbeugel: artikel 655140
  4. Losse metalen ring: artikel 9950Verder heeft u nodig:

  • Bout en moer M6x60
  • HandgereedschapDeze artikelen vormen samen een baggerbeugel, maar moeten nog bevestigd worden aan elkaar. We krijgen dan ook vaak de vraag: hoe zet ik een baggerbeugel in elkaar en wat heb ik hier voor nodig? Nu de herfst officieel is gestart leek ons dit een goed moment om de baggerbeugel goed uit te leggen. Hier onder vertellen we u wat u nodig heeft om een baggerbeugel in elkaar te zetten en hoe u dit vervolgens moet doen.


Stap 1: Leg de baggerbeugel artikelen klaar

Leg alle bovengenoemde artikelen klaar, voordat u begint. Dat wil zeggen: de baggerbeugel, het net, de losse steel en de losse metalen ring. Daarnaast legt u uiteraard ook uw handgereedschap de moer en de bout neer.

Baggerbeugel handleiding


Stap 2: Schuif de ring om de steel

Schuif vervolgens de losse ring om het dikste gedeelte van de steel. Het geheel moet sluitend zijn. Mocht dit niet passen dan kunt u met een houtvijl de steel iets bewerken zodat de ring er om heen kan. De baggerbeugel schuift u er onder in de uitsparing van de ring.


Stap 3: boor een gat in de steel

Boor een gat in de steel, ter hoogte van het gat in de steel van de baggerbeugel, waarna u het geheel kunt borgen met een slotbout en een moer M6*60.


Stap 4: Bevestig het net met de bijgeleverde kabelbinders

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.