Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

Hoe beveilig ik mijn woning?

Hoe moet ik mijn woning beveiligen?

Hoe moet ik mijn woning beveiligen tegen bijvoorbeeld diefstal? Vooral tijdens deze donkere dagen is beveiliging extra belangrijk. Heeft u uw woning al voldoende beveiligd? Vraagt u zich af hoe u uw woning het beste kunt beveiligen? Hier onder geven wij u tips over het beveiligen van uw ramen en deuren.

Ramen in uw woning beveiligen

Ramen zijn een veelgebruikte ingang voor inbrekers. De meeste mensen beveiligen hun ramen niet voldoende. Door het boren van een gaatje in het kozijn, om vervolgens met een ijzerdraad een klink om te halen, vinden inbrekers hun weg naar binnen. Met een klapraam maakt u het vaak nog makkelijker voor inbrekers. U laat een klapraam open staan om te luchten, maar een inbreker ziet zijn/haar kans schoon om door deze kier naar binnen te glippen. Voorkom dit door te investeren in raambeveiliging.

Raambeveiliging online kopen

Er zijn verschillende manieren om ramen tegen inbraak te beveiligen.

Uitzetijzer

Met een uitzetijzer blijft uw raam op een stevige manier op een kier open staan. U kunt hiermee frisse lucht binnen krijgen, zonder dat iemand het raam verder open kan drukken om er zelf doorheen te klimmen.

Raamsluitingen

Uiteraard heeft u een raamsluiting nodig voor uw raam. Onze raamsluitingen voldoen aan de eisen van het politie 'Keurmerk Veilig Wonen'. Wanneer u uw ramen vrijwel nooit op een kier laat staan, dan is een raamsluiting zonder nok een prima optie. Wilt u uw raam wel af en toe op een kier dan raden wij een raamsluiting met nok aan. Het raam is dan namelijk nog wel vergrendeld met de raamsluiting. Wilt u het liefst uw ramen op sloten kunnen doen met een sleutel (die geldt voor het hele huis)? Dat kan met een raamsluiting met cilindersluiting.

Deuren van uw woning beveiligen

Door goed na te denken over de beveiliging van uw deuren en hier de juiste sloten voor aan te schaffen maakt u het voor een inbreker erg moeilijk om binnen te komen. De tijd wordt gerekt, waardoor een inbreker niet snel zal proberen om bij u naar binnen te gaan. Deurbeveiliging die u online kunt bestellen zijn hier onder opgesomd.

Kierstandhouder

Met een kierstandhouder kunt u zonder de deur volledig te openen eerst kijken wie er voor uw deur staat.

Veiligheidsslot

Een veiligheidsslot is natuurlijk het belangrijkste als u een deur goed wilt beveiligen. Een veiligheidsslot is stevig en daardoor moeilijker te forceren. Gebruik een veiligheidsslot in combinatie met een veilige profielcilinder, dan zit u helemaal rustig. Ons voordeurbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermt tegen het uitrekken en uitboren van de cilinderkern.

Profielcilinder

Net als het slot zelf is de cilinder een aandachtspunt als u uw deur goed wilt beveiligen tegen inbrekers. Een veilige profielcilinder heeft een speciale anti-boorzijde die aan de buitenkant kan worden gemonteerd.

Camera

Een toevoeging op een goed veiligheidsslot en/of meer om uw deur te beveiligen is een camera.

Neem contact op met De Kruk Specialist

Dit zijn enkele tips van De Kruk Specialist. Heeft u nog vragen over het beveiligen van uw woning dan kunt u contact met ons opnemen. Klik om meer veiligheidsbeslag te bekijken.