Dijk Webshops
 • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
 • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

TL BUIZEN GOED METEN met pin of zonder pin!!

Internet Control Station ICS-2000

Beveiliging Klik Aan Klik Uit

€ 127,20
(inclusief BTW) Levertijd 2-3 werkdagen
 • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
 • Snelle levering
 • VEILIG BESTELLEN EN BETALEN

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Maandag - Vrijdag
8:00 - 17:00 uur

 • Productomschrijving
  Productomschrijving


  Alles van KlikAanKlikUit in één app
  Bedien je smart home voortaan met je smartphone, zelfs als je niet thuis bent. Voeg al je slimme producten toe aan de app en schakel en automatiseer je verlichting, elektrische gordijnen, ventilatoren en andere apparaten volledig naar wens.

  Automatiseer met scenario’s & regels
  Programmeer zelf gewenste combinaties van acties die je met één druk op de knop kunt in- of uitschakelen. Zo kun je bijvoorbeeld een ‘relax scene’ aanmaken waarbij de lampen in de woonkamer 50% gedimd worden en de gordijnen dichtgaan.

  Of gebruik regels om acties uit te laten voeren bij een bepaalde trigger. Schakel bijvoorbeeld automatisch de cv-ketel uit zodra de koolmonoxidemelder afgaat, de deurbel gaan bij beweging of het licht aangaan wanneer een raam wordt geopend. Je kunt hier zelfs een melding van krijgen op jouw smartphone of tablet. Zo kun je snel handelen bij ongewenst bezoek.

  Doe alsof je thuis bent
  Met het Internet Control Station wek je eenvoudig de indruk dat je ’s avonds thuis bent. Zo kun je met behulp van timers de verlichting op een vast tijdstip in- en uitschakelen of afstemmen op de zonsopkomst/ zonsondergang. Zo ga je met een gerust gevoel de deur uit.

  Eenvoudig te installeren
  Verbind de ICS-2000 met de modem/router via de bijgeleverde netwerkkabel en download de gratis KlikAanKlikUit app op jouw iPhone, Android smartphone of tablet.

  Creëer naar wens maximaal 16 kamers (bijv. woonkamer/badkamer/tuin etc.) en voeg maar liefst 200 KlikAanKlikUit ontvangers toe. Zo kun je ook op kamerniveau timers, scenes of regels instellen.

  Bedien thuis, waar je ook bent
  Omdat de ICS-2000 verbonden is met het internet, kun jij je gekoppelde lampen en apparaten overal ter wereld bedienen. De ICS-2000 is eenvoudig te bedienen met meerdere smartphones of tablets, zodat alle gezinsleden het systeem kunnen bedienen. Het systeem werkt op basis van beveiligde communicatie (AES-128 en SSL) waardoor optimale beveiliging wordt gegarandeerd.

  Download handleiding


  Specificaties
  Artikelnr, 70110
  Type ICS-2000
  EAN 8713439701104
  Afmetingen 12,6 x 12,7 x 3,3 cm
  Voeding 5V power adapter
  Toepassingsgebied Binnen
  Montage Opbouw
  Apple iTunes App Id 762575931
  Google Play App Id com.klikaan.lightwaverf
  Aantal te koppelen ontvangers 200+ apparaten in 16 kamers
  Intern geheugen 3 Mb
  In te stellen timers 100 timers, 100 scenes
 • Productvraag
  {{ success }}
  {{ errorRow }}