"Mega in elektro!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

Hoe beveilig ik mijn woning?

Nieuwsbericht geplaatst op 26 oktober 2018.

Beveiliging

Vooral tijdens deze donkere dagen is beveiliging extra belangrijk. Heeft u uw woning al voldoende beveiligd? Vraagt u zich af hoe u uw woning het beste kunt beveiligen? Wij geven een aantal tips!

Raambeveiliging

Ramen zijn een veelgebruikte ingang voor inbrekers. De meeste mensen beveiligen hun ramen niet voldoende. Door het boren van een gaatje in het kozijn, om vervolgens met een ijzerdraad een klink om te halen, vinden inbrekers hun weg naar binnen. Met een klapraam maakt u het vaak nog makkelijker voor inbrekers. U laat een klapraam open staan om te luchten, maar een inbreker ziet zijn/haar kans schoon om door deze kier naar binnen te glippen. Voorkom dit. Er zijn verschillende manieren om ramen tegen inbraak te beveiligen. 

1.  Uitzetijzer. Met een uitzetijzer blijft uw raam op een stevige manier op een kier open staan. U kunt hiermee frisse lucht binnen krijgen, zonder dat iemand het raam verder open kan drukken om er zelf doorheen te klimmen. 

2.  Raamsluitingen. Uiteraard heeft u een raamsluiting nodig voor uw raam. Onze raamsluitingen voldoen aan de eisen van het politie 'Keurmerk Veilig Wonen'. Wanneer u uw ramen vrijwel nooit op een kier laat staan, dan is een raamsluiting zonder nok een prima optie. Wilt u uw raam wel af en toe op een kier dan raden wij een raamsluiting met nok aan. Het raam is dan namelijk nog wel vergrendeld met de raamsluiting. Wilt u het liefst uw ramen op sloten kunnen doen met een sleutel (die geldt voor het hele huis)? Dat kan met een raamsluiting met cilindersluiting.

 

Deurbeveiliging

Door goed na te denken over de beveiliging van uw deur en hier de juiste sloten voor aan te schaffen maakt u het voor een inbreker erg moeilijk om binnen te komen. De tijd wordt gerekt, waardoor een inbreker niet snel zal proberen om bij u naar binnen te gaan. Wat kunt u hier voor aanschaffen? 

1.  Kierstandhouder. Met een kierstandhouder kunt u zonder de deur volledig te openen eerst kijken wie er voor uw deur staat.

2.  Veiligheidsslot. Een veiligheidsslot is natuurlijk het belangrijkste als u een deur goed wilt beveiligen. Een veiligheidsslot is stevig en daardoor moeilijker te forceren. Gebruik een veiligheidsslot in combinatie met een veilige profielcilinder, dan zit u helemaal rustig. Ons voordeurbeslag is voorzien van kerntrekbeveiliging, waardoor de cilinder wordt beschermt tegen het uitrekken en uitboren van de cilinderkern. 

3.  Profielcilinder. Net als het slot zelf is de cilinder een aandachtspunt als u uw deur goed wilt beveiligen tegen inbrekers. Een veilige profielcilinder heeft een speciale anti-boorzijde die aan de buitenkant kan worden gemonteerd. 

4.  Camera. Een toevoeging op een goed veiligheidsslot en/of meer om uw deur te beveiligen is  een camera. 

 

Klik om meer veiligheidsbeslag te bekijken. 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van apar...

>> Lees meer

Over MegaElektro.nl

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van aparatuur. Zo kunt u denken aan binnenverlichting en buitenverlichting, maar ook bouwlampen en werklampen. Ook kunt u denken aan CEE materiaal, Antenne materiaal, blindplaten en plafondplaten en leidinglijsten.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een familiebedrijf...

Meer over megaelektro.nl