"Mega in elektro!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

In 5 stappen naar een mooi gazon, op een mooie lentedag

Nieuwsbericht geplaatst op 19 april 2018.

In 5 stappen naar een mooi gazon, op een mooie lentedag (maart/april/mei)

Stap 1 Verwijder het mos (verticuteren): dit is goed voor een rijk bodemleven en voor een goede groei van uw gras. Heeft u geen mos of viltlaag? Begin dan met stap 3

Stap 2 Inzaaien van kale plekken: bij het verticuteren kunnen kale plekken ontstaan. U kunt deze het beste herstellen door hier graszaad-extra op te strooien. Dit mengsel is geschikt voor alle gazontypes. Zaai wanneer het al enkele dagen 10 graden of warmer is geweest. Houd de bodem vochtig tot het graszaad mooi ontkiemd is. U kunt hiervoor een sproeier of tuinslang gebruiken. 

Stap 3 Stooi kalk voor een goede bodem: op een gezonde bodem groeit gras beter en kalk zorgt voor de juiste zuurgraad. U kunt hier ECOstyle AZ-kalk voor gebruiken. U kunt gerust vaker in het jaar kalk strooien.

Stap 4: Bemesten voor gezonde groei: bemest uw gazon vervolgens met een organische meststof om zogenaamde verbranding te voorkomen. Gebruik de organische mest Gazon-AZ om het bodemleven en een goede bodemstructuur te stimuleren. Gazon-AZ is al vanaf 5 graden toepasbaar in de tuin. U heeft maar liefst 4 maanden exact de juiste voeding voor het gazon en er is geen kans op verbranding van het gazon. 

Stap 5 Wekelijks maaien: het enige wat u nu nog moet doen is maaien. Succes!

Alle ECOstyle producten voor het gazon kunnen op één dag worden toegepast. Is dat niet handig? 

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van apar...

>> Lees meer

Over MegaElektro.nl

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van aparatuur. Zo kunt u denken aan binnenverlichting en buitenverlichting, maar ook bouwlampen en werklampen. Ook kunt u denken aan CEE materiaal, Antenne materiaal, blindplaten en plafondplaten en leidinglijsten.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een familiebedrijf...

Meer over megaelektro.nl