"Mega in elektro!"

0 producten
Winkelwagen
VOOR 15:00 BESTELD
VOLGENDE WERKDAG GELEVERD
GRATIS BEZORGD
VANAF € 150,-

CEE Materiaal

Hier vindt u stekkers voor elektrische vermogen-aansluitingen, oftewel CEE-stekkers. Bijvoorbeeld voor op vakantie of voor camping gasten. 

Deze stekkers, ook bekend onder de naam CEE-stekkers worden in Europa vrij universeel gebruikt voor elektrische vermogen-aansluitingen, en zijn thans ook gangbaar in de rest van de wereld.

Vaak zijn dit driefasen toepassingen, maar er zijn ook andere uitvoeringen. Het type (wand) contactdoos en (contra) stekker is te herkennen aan de vorm en de kleur. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende stroomsterkten. Namelijk 16A, 32A, 63A, 125A en zelfs nog meer. Ze kunnen 3-, 4- of 5-polig uitgevoerd worden. Over het algemeen zijn ze in 2 beschermingsklassen verkrijgbaar. IP44 en IP67. Het onderling verbinden van 2 verschillende stekkertypes wordt voorkomen door het gebruik van verschillende diameters en door een andere hoek van de contacten t.o.v. een nok.

Ook hebben wij een ruim assortiment CEE stekkers voor de camping gast.

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Bereikbaar tot 18:00 uur

Maandag - Vrijdag
8:00 - 18:00 uur

Retourinformatie

Betalingen

Multisafepay

Over ons

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van apar...

>> Lees meer

Over MegaElektro.nl

MegaElektro.nl is specialist in alles wat te maken heeft met verlichting binnen en buiten en het bevestigen van aparatuur. Zo kunt u denken aan binnenverlichting en buitenverlichting, maar ook bouwlampen en werklampen. Ook kunt u denken aan CEE materiaal, Antenne materiaal, blindplaten en plafondplaten en leidinglijsten.  Waar komt onze expertise vandaan? Dijk is een familiebedrijf...

Meer over megaelektro.nl