Dijk Webshops
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

TL BUIZEN GOED METEN met pin of zonder pin!!

Kaku KlikAanKlikUit Afstandsbediening AYCT-102

Zender Klik Aan Klik Uit

€ 19,-
(inclusief BTW) Niet leverbaar
  • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
  • Snelle levering
  • VEILIG BESTELLEN EN BETALEN

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Maandag - Vrijdag
8:00 - 17:00 uur

  • Productomschrijving
    Productomschrijving

    Kaku KlikAanKlikUit Afstandsbediening AYCT-102. De AYCT-102 afstandsbediening heeft in totaal 16 kanalen, verdeeld over 4 posities (I, II, III, IV). Ook heeft de afstandsbediening een groepsfunctie, waarmee meerdere ontvangers tegelijk aan/uit geschakeld kunnen worden (ook dimmers). Afhankelijk van het type ontvanger, kunt u deze afstandsbediening ook gebruiken voor het dimmen van verlichting of het aansturen van elektrische zonwering/rolluiken. De AYCT-102 is te combineren met alle ontvangers met het automatisch codesysteem. Deze zender verstuurt radiografische signalen op 433,92 Mhz. Het signaal gaat door muren, ramen en deuren, met een binnenshuis bereik tot maar liefst 30 meter. 

    Aangezien deze KlikAanKlikUit zender 16 kanalen heeft kunt u 16 KlikAanKlikUit ontvangers afzonderlijk van elkaar bedienen. U kunt echter ook meerdere ontvangers aanmelden op dezelfde knop van de afstandsbediening. Ideaal voor een dergelijk gebruik is de groepstoets, waardoor u met één druk op de knop meerdere lampen/apparaten aan/uit kunt schakelen. Zo kunt u bijvoorbeeld met de afstandsbediening in één keer alle verlichting in uw woonkamer aanschakelen en de rolluiken sluiten als het donker wordt. Daarnaast is deze afstandsbediening ook ideaal om de slaapkamer verlichting uit te schakelen als u al in bed ligt of om vanuit uw woonkamer de tuinverlichting in te schakelen. 

    Als u kiest voor deze zender heeft u daardoor een perfecte mogelijkheid om steeds meer zaken in uw woning draadloos te gaan bedienen zodoende stap voor stap het wooncomfort te vergroten.


    Specificaties
    Inhoud Afstandsbediening
    Reikwijdte 30 Meter
    Batterij type 1x CR2032
    Type AYCT-102
    Lengte 130mm
    Hoogte 16mm
    Breedte 34mm
    EAN 8713439700565
  • Productvraag
    {{ success }}
    {{ errorRow }}