Dijk Webshops
 • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
 • SNELLE LEVERING
9.6
0

Winkelwagen

LET OP: TL BUIZEN GOED METEN .Lengte met pen en of zonder pen meten .

Draadloze drukknop voor deurbellen - wit ACDB-8000A

Deurbellen Klik Aan Klik Uit

€ 15,98
(inclusief BTW) Niet leverbaar
 • GRATIS BEZORGD VANAF € 75,-
 • Snelle levering
 • VEILIG BESTELLEN EN BETALEN

Klantenservice

(+31) 0512 30 14 31

Maandag - Vrijdag
8:00 - 17:00 uur

 • Productomschrijving
  Productomschrijving

  Ben je op zoek naar een draadloze en slimme deurbel? Dan is deze draadloze drukknop van KlikAanKlikUit de oplossing. Anders dan gewone beldrukkers is deze knop overal te plaatsen en hoef je niets aan te sluiten. Combineer de drukknop met een draagbare of plug-in deurbel en je hebt een deurbelinstallatie die overal in huis (of zelfs in de schuur, garage of tuin) te horen is.

  Supersnelle installatie
  Het installeren van de drukknop is heel eenvoudig. Plak of schroef de waterdichte drukknop op elke gewenste plek, bijvoorbeeld bij de voordeur en zet de draadloze deurbel (apart verkrijgbaar) met 1 druk op de knop in de leermodus. Druk de drukknop in en je belinstallatie is klaar voor gebruik. Vervolgens kun je via de deurbel nog kiezen uit meerdere melodieën en volumeniveaus.

  Uitbreiden
  Breid je deurbelinstallatie naar wens uit met meerdere drukknoppen of deurbellen. Ideaal voor als je groot woont of meerdere deuren wil voorzien van een drukknop. Bij het gebruik van meerdere drukknoppen kun je er voor kiezen om iedere drukknop een andere melodie mee te geven. Handig, want zo weet je altijd bij welke deur je moet zijn.

  Het is tevens mogelijk om andere zenders van KlikAanKlikUit, bijvoorbeeld een bewegingssensor voor buiten, te koppelen om je deurbel te laten afgaan als er iemand de achtertuin inloopt.

  .

  Maak van je draadloze drukknop een slimme bel
  Maak je drukknop slim met behulp van het Internet Control Station. Door je beldrukker hieraan te koppelen ontvang je voortaan een melding op je telefoon (in de gratis KlikAanKlikUit-app) als de drukknop wordt ingedrukt.

  Let op: wil je ook gewoon het geluid van een bel horen, dan heb je altijd een draadloze deurbel nodig.
  Als je hiervan gebruik maakt kan je er ook voor kiezen om het geluid van de bel op bepaalde tijden uit te zetten. Ideaal als er ’s avonds kinderen liggen te slapen.

  Zeker van je zaak

  De draadloze drukknop is uitgerust met een led-indicatielampje. Zo weet degene die de knop indrukt zeker dat hij/zij heeft aangebeld. Tevens geeft de led door te knipperen aan als de batterij leeg dreigt te raken.

  Download handleiding


  Specificaties
  Artikelnr. 70272
  Type ACDB-8000A
  EAN 8713439712729
  Voeding 3 Volt CR2032 lithium batterij
  Toepassingsgebied Binnen, Buiten
  Afmeting 7,0 x 3 x 1,55 cm
  Zendbereik Tot 150 meter
 • Productvraag
  {{ success }}
  {{ errorRow }}